Νέα

Android TV box

Τι είναι;

Το Android  TV BOX είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που συνδέεται με την τηλεόραση και τη μετατρέπει σε smart TV. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σύνδεσή της με το διαδίκτυό είτε ενσύρματα (μέσω καλωδίου) είτε ασύρματα (WiFi).

Πώς λειτουργεί;

Μόλις η συσκευή συνδεθεί στην τηλεόραση και το διαδίκτυο, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να κατεβάσει εφαρμογές μέσω του Play Store, με τον ίδιο τρόπο όπως και με το Android smartphone. Το τηλεχειριστήριο που διαθέτει επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση της συσκευής εύκολα και γρήγορα. Μπορεί, επίσης, να δεχτεί ποντίκι και πληκτρολόγιο για την περιήγηση στο μενού.

Γιατί να πάρω Android  TV BOX;

Το Android  TV BOX χρησιμοποιείται για streaming video κατά κύριο λόγο επιτρέποντας το χρήστη να παρακολουθεί τις αγαπημένες του ταινίες, σειρές ή TV show οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί. Το πλεονέκτημά του έναντι των smartphones ή tablets που συνδέονται στην TV είναι ότι μπορεί να αναπαράγει υπότιτλους χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα.  Διαθέτει, επίσης, εφαρμογές μέσω του Play Store, για περιήγηση στο διαδίκτυο, online shopping, παιχνίδια, Youtube κα. Λειτουργεί, λοιπόν, όπως ένας Ηλεκτρονικός Υπολογιστής.

Πόσο εύκολο είναι στην εγκατάσταση;

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα HDMI καλώδιο (που περιλαμβάνεται στην συσκευασία) για να συνδεθεί με την τηλεόραση και ένα καλώδιο τροφοδοσίας. Η σύνδεση μπορεί να γίνει είτε ενσύρματα, μέσω καλωδίου, είτε ασύρματα, μέσω WiFi. Αφού πραγματοποιηθεί η σύνδεση αμέσως μετά πρέπει να οριστεί ως προεπιλογή η θύρα HDMI μέσα από το περιβάλλον της τηλεόρασης, πατώντας στο τηλεχειριστήριο της TV το εικονίδιο πηγών (Source).

Αφήστε μια απάντηση